Veti fi redirectionat la magazin.
buton-play OMOLOGAT M.E.N.
Nr. 87.379 / 15.01.2018

Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.matematicainteractiva.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.matematicainteractiva.ro este administrat de Pro Soft Avangard SRL cu sediul Romania Pantelimon,Ilfov, Intrarea Rascoalei, Nr.33, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J23/2956/2013 , CUI 32293502

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.matematicainteractiva.ro   fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea ma i recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.matematicainteractiva.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau ned eterminata, fara nicio
notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ toate taxele aferente, societatea nefiind platitoare de TVA la acest moment.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si comisonul de tranzactionare perceput de banca.

Plata produselor se efectueaza prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Daca tranzactiile ce tine de plata online cu cardul sunt effectuate cu success, clientul va primi factura pe email in maxim 24 de ore de la momentul achizitiei. Produsul poate fi folosit imediat ce plata este confirmata.

Drepturile de autor

Intregul continut al site-ului www.matematicainteractiva .ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. PRO Soft Avangard S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.matematicainteractiva.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@matematicainteractiva.ro. Pentru informatii complete referitoare la drepturile de utilizare si de autor puteti accesa sectiunea Drepturi de Utilizare .

 

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile
online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  2. transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  3. notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca
  obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 6. Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C. Pro Soft Avangard S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor nu se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb/Returnare produs “

Schimb/Returnare produs

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.matematicainteractiva.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in 1 4 zile, conform dispozitiilor Ordonantei de Urgenta nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice
disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. PRO Soft Avangard S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. PRO Soft Avangard S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, cu informatiile de la sectiunile Drepturi de Utilizare si Indicatii pentru utilizare disponibile pe site, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.matematicainteractiva.ro