Veti fi redirectionat la magazin.
buton-play OMOLOGAT M.E.N.
Nr. 87.379 / 15.01.2018

Indicatii pentru utilizare

Indicații de utilizare

PRODUSELE sunt disponibile permanent pe PLATFORMĂ, folosind accesul securizat bazat pe utilizatorul și parolă primite prin contract sau prin adresă de email a UTILIZATORULUI. Pe PLATFORMĂ sunt disponibile variante demonstrative ale produselor care nu necesită autentificarea și au că scop testarea, cunoașterea și familiarizarea cu astfel de soluții interactive înainte de a fi achiziționate.

Experiență de navigare, utilizare a meniurilor, butoanelor și controalelor interactive a fost optimizată atât pentru folosirea mouse-ului cât și pentru ecranele tactile.

PRODUSELE nu sunt disponibile pentru a fi folosite offline.

Cerințe de sistem

PRODUSELE au fost testate și oferă suport pentru următoarele sisteme de operare:

  • Microsoft Windows , versiunile : Vista, 7, 8
  • Linux : Ubuntu, Fedora, Debian, CentOS
  • Android : versiunile 4.x, 5.x
  • iOS: versiunile 5, 6, 7, 8

PRODUSELE au fost testate și oferă 100% suport pentru sistemele de navigare pe internet (browser) bazate pe Google Chrome: începând cu versiunile lansate în 2013. Compatibilitatea cu alte sisteme de navigare este posibilă dar nu acoperă totalitatea funcțiilor disponibile în PRODUSE, deci, pentru o utilizare eficientă nu recomandăm folosirea lor.

Rezoluția minima recomandată pentru afișarea optimă a conţinutului este 1280 cu 800 pixeli. Orice altă rezoluție mai mare decât această oferă aceeași experiență interactivă, pe când o rezoluție mai mică decât rezoluția recomandată poate cauza probleme de afișare și încadrare în pagină.

Dispozitivele pe care PRODUSELE rulează eficient sunt încadrate în categoriile: calculatoare personale, calculatoare portabile, tablete, telefoane mobile, fablete.

Condiții de nefuncționare

În cazul în care din diverse motive, UTILIZATORUL nu poate folosi PRODUSUL achiziționat, probl emă poate fi semnalată prin formularele de sesizări disponibile pe PLATFORMĂ.

Notații

PRODUS – Lecții Electronice Interactive

PLATFORMĂ – www.matematicainteractiva.ro adresa paginii de internet la care se găsesc toate produsele, materialele și informațiile ce țin de Lecțiile Electronice Interactive

UTILIZATOR – beneficiar, client, persoană care achiziționează produse și le folosește respectând informațiile cuprinse în “Drepturi, termeni și condiții de utilizare ale Lecțiilor Electronice Interactive”